Packelurar

Igår fick vi för oss att vi skulle åka till västerås redan idag så nu är jag inne på min fjärde tvättmaskin och ute hänger kläderna på tork.
Jag har lagt fram allting fint på sängen och ska strax packa ner allt i en fin väska (läs ikea-kasse). Så packar jag :). Jag har kommit underfund med att jag aldrig blivit upplärd när det gäller "att packa" så därför blir det såhär. När jag och Micke är och handlar är det nästan alltid han som packar. Så det så
Hunden på tvätt-täppan...
Aja, är iaf i full gång och ska vänta in karln som slutar åtta. Innan dess ska jag promenixa med tossarna och städa det sista. Trodde dagen skulle suga stort men jag fick härligt besök för en stund sedan, så jag slängde ihop en sockerkaka och en kanna med kaffe.
Sååå kul att ni kom :)


Det här med att vara bakis...

...Igår vaknade jag med det ABSOLUT vinnande konseptet i ämnet baksmälla. Jag som varje "dagen efter" brukar skryta om att jag aldrig känner mig bakfull fick sopa rent alla mina golvytor så det smällde om det.
Fram tills klockan sex låg jag som ett vrak och funderade på om någon hade slagit mig i bakhuvudet med en träpåk?
Tyvärr hittade jag inte minnet där träpåken kom in, men istället hittade jag en massa bilder på rosévin, en äcklig drink, en massa cider, shots och tequila...

Så slutsatsen i storyn är: Skyll dig själv

Vid halv sju fick jag iaf Mcdonalds i mig och sen kröp vi till sängs igen...



--------------------------------------------------------------------------------------------

Idag ska jag på bilbingo med mina små bingotanter och se när Tessan tutar hem storvinsten. Man ska vara glad för sina medspelar men MEN jag säger bara att jag skulle tycka det va kul om någon annan fick känna pengasmak OCKSÅ. Jag ÄR ingen dålig förlorare utan vill bara ha ett jämfördelat spel.


Bingotanten Tres skall idag stoppas...



Imorgon har jag inget jobb att gå till. Nu är det slut på min resa i Subways värld. I 1½ år har jag levt för detta jobb och faktist så kändes det bra i magen när ja tog mina steg ut därifrån. Om två veckor startar min nya resa och det ska bli SPÄNNANDE. Jag ska vila upp mig ordentligt och sitta redo med energin i högsta hugg...




Det här med middagar...

...Vad ska vi äta för middag idag då? Känner ni igen den meningen? Hemma på vår gata en bit utan för stan, där har vi alltid detta problem. Ibland är det så allvarligt att det kan sluta med bråk. Jo, det är sant. Ibland önskar jag att jag hade råd att betala en liten gullig husmorsgumma med randigt förkläde och ett riktigt brett leende som bara små tanter har. 
Varje morgon skulle hon servera mig nybakt bröd och en stor kopp kaffe med en massa goda tillbehör. Sen skulle hon göra iordning en god matlåda och packa ner något extra att tugga på efter lunchen. 
När jag väl kom hem från jobbet skulle hon vinka glatt och visa mig hennes nybakta bullar som jag får serverade på ett fint fat tillsammans med ett stort glas kall mjölk. På kvällen säger hon "varsegoda" och vi får sätta oss ner till ett dukat bord med en härlig varmrätt som smakar himmelriket själv...

Men så är det inte...

Här är familjen L-J:s dinner today...
Här är Mickes hackning av det nyttiga. Min karl är BÄST (Jag menar det verkligen) på att hacka grönsaker. En blandning av morötter, purjolök, vitlök och rödlök...

Knäck en massa ägg och mosa dom i småbitar och stek för sjutton göbbar grönsakerna i äggbitarna.

Blanda i ris och kyckling i resterande och stek det riktigt RIKTIGT. Krydda med massor av, salt, peppar och chilipulver...mmmm...

...Då får man följande....Fried rice with...tata...CHICKEN...


Nu skriker Micke efter datorn snart. Hans pokerfingrar kliar. Jag vet precis hur det är att ha ett måste. Jag och sambo har två olika. Han MÅSTE spela poker och jag MÅSTE äta choklad...

God Natt


Det här med städning och hälsa...

Ja, att städa är inte riktigt min grej men sen jag flyttade till nytt har jag faktist skött mig riktigt bra. Jag har lärt mig att (för det mesta, så jag inte drar världens lögn) inte skjuta upp saker jag kan göra på en gång. Man hinner inte alltid med allt och ibland faller saker ur minnet men när jag står där och tänker "ska jag göra detta nu?", då gör jag det. Min psykolog som jag inte behöver besöka längre ( har blivit friskförklarad och jag har lämnat tillbaka tvångströjan :) ) fick mig att träna mycket mentalt (nähä). Som person är jag en sån som gärna lägger mig ner när jag kommer från jobbet och kanske slår på tv:n eller annat. Det kan innebära att jag startar mitt tänkande som gör att jag rasar rakt ner i helvetet. ELLER, när jag har en ledig lördag och söndag och Micke går till jobbet, då FÅR jag inte ligga i sängen hur länge som hellst utan JAG måste aktivera mig och mitt huvud så att jag inte hinner öppna mina onda tankedörrar. Helt enkelt så störd är jag och där är en hemlighet ni inte visste om mig :D.

Motion i all ära, ger kroppen endorfiner = man mår bra. Det är därför Sigger gör mig glad. Han måste ut några gånger varje dag. Är det inte en långprommenad så är det iaf frisk luft...

Tänk att jag vid 25 års ålder inte riktigt visste vem jag själv va? Tänk att jag va tvungen att väcka upp minnen, onda som goda för att verkligen förstå varför jag är som jag är. Det är inget som jag anser vara negativt, snarare att jag tycker det är fascinerande hur livet kan vara. Jag är stolt över att ha vunnit över mig själv och gjort en resa inom mig som slutade med ett bättre jag och en starkare Sara...






Goooodmoorning Monday

...Ibland är jag så mycket över förväntan. Jag har en fruktansvärt dålig självdiciplin men imorse steg jag upp med stormsteg, kopplade hunden och tog en promenad.
Micke skulle ha följt med men efter två pet i armen och två ganska höga rop utan svar gav jag upp och gick ut själv.
Nu sitter jag i soffan och äter frukost och ska STRAX bege mig till jobbet för näst, näst, näst, näst, näst sista gången :)

Ja igår va vi som sagt på bilbingo. Utflykter i alla slag är min grej och jag blev så glad när jag fick åka på äventyr med kusin och moster.
Jag kände på vägen dit att det var jag som skulle vinna idag men hem kom jag 120 kr fattigare.


Sigge fick snällt följa med på denna sväng vilket han tycker är kul.





Eftermiddagens vinnare ser ni här. Hon tutade hem 1500 kronor. I sommar har hon varit på bilbingo fyra gånger och vunnit tre, man kan inte annat än säga grattis :)

Söndag idag då

Jag kan inte mer än att vakna med ett leende på läpparna...
Imorgon gör jag min allra ALLRA sista vecka på Subway. På fredag är det personalfest och sen är min resa över, meningen måste få skrivas...over and out...


I helgen som skulle bli lugn har vi varit på springande fot hela tiden. I veckorna tänker man att "i helgen ska jag bara ta det lugnt". Känner ni igen er?
Sen blir det helt tvärt om.
I fredags fick jag något ryck och tyckte att vi skulle partajja. Det blev Suncity och hej vad vi ångrade oss när vi somnade. Varför, varför utsätter man sig för krogen idag? Jag blir galen på mig själv, men eftersom jag aldrig är där så tänker jag att "den här gången blir det nog skoj eftersom det var så längesedan jag va där". HA! Nej, jag är en stolt toffel.
Vi satt några här hemma innan och det är det som är det trevliga. Att få umgås med vänner, skratta och ha kul, resterande kan jag vara utan.




Nu bor ju vi en bit utanför stan och i fredags hände något stort. Jag fick min sambo att åka B-U-S-S hem. Jag tjatade till mig en tur tillsammans med honom och tillslut gav han med sig. Alltså ni som känner honom VET att detta aldrig skulle ske men som vanligt lyckas jag med saker och ting :D.
Det tog fyra minuter med buss från rådhuset till våran busshållsplats, det är ingen lång resa, praktiskt också. Jag kanske inte har åkt buss på fyra fem år så hej vad tekniken går framåt. Hur gammal ÄR jag egentligen? haha...

Igår vaknade jag vil ett, och på kvällen va vi hos mamma och åt goda kräftor. Soms agt så älskar jag dessa små krabater och allt som hör till så det gick ner :). En trevlig kväll som slutade vi halv två. Då satte vi Sigge i cykelkorgen och cyklade hem mot våra trakter mätta och belåtna...♥
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu ska jag åka på bilbilngo, tro det eller ej. Ska försöka sopa hem storvinsten men jag lovar inget

Kram♥


In my hood...

...Har vi massor av vatten. Jag vet inte hur vattnet följer och jag vet inte hur det svänger men jag vet att det leder en rakt ut i havet.
Vi ska ställa oss på kö för en båtplats. Inte för att vi har båt nu men får man en plats att ställa en båt på så kanske vi köper en. Jag har föreslagit en pytteliten båt, kanske till och med en gummibåt (alltså inte en med åror utan en lite större med motor) som vi kan ta ut på lugna vatten. Då ska jag lära mig hitta ordentligt så jag och Sigge kan ta oss ut till stugan helt själv om vi så vill. Ni förstår min sambo, han jobbar jämt så vill man leka så får man göra det på egen hand haha.
Micke håller inte med om en liten båt. Han vill ha något större som kan ta oss på en tur en varm sommardag. Visst kan det vara härligt men jag står fast vid det lilla :)

Som ni ser så har jag ÄNTLIGEN hittat laddaren till min systemkamera så nu ska jag fota lite varje dag. För mig är det terapi och bra sådan  :)





Sigger går under namnet "Gayhund" för jag har gjort en fläta i svansen på honom.

Inatt har jag sovit jättedåligt. Det känns som om det är någon här hemma för det knakar i golven ibland. Jag får panik på sånt där och tror att det är någon som är på väg att mörda mig. Men eftersom vi har en vakthund så BORDE han reagera på om det va någon inne, eller?
Nu blir det måndagsmiddag i soffan tillsammans med tv och filt. Sen ska jag ta ett långt bad innan jag slumrar in för natten (förhoppningsvis)

Hej sena söndag

Idag är jag litte lätt irriterad men samtidigt glad. Jag vill att det ska vara den sista augusti NU. Jag längtar tills jag får känna av semester och ledighet på ett ärligt sätt. Snart, jag vet...snart står jag där men samtidigt är det alldeles för långt bort.

Jaja, vi går mot roligare tider och helgen har gått i lugnets tecken. Jag är så trött i kropp och själ så att få sova ut på mornarna är helt ok för min del. Vi har fått pengar (alldeles för mycket) av mina UNDERBARA svärföräldrar i inflyttningspresent så vi va ut en sväng till IKEA för att shoppa lite till nya hemmet. Det blev en matta, två bord och en whiteboardtavla som hänger snyggt på vägen in till köket. Jag har så otroligt dåligt minne så nu har jag gjort klart för mig själv att på torsdagar ska blommorna vattnas annars slutar det dom förr...

Här kommer lite bilder från sommaren...


Min lilla Lunkentuss


På väg mot stugan. Härligt väder och härliga vänner (som visar härlig bringa ;))


Konst i vattnet


Lunkentuss nummer två som jag tror trvis bra på sin lilla gräsmatta. Han ligger och lyssnar på alla barn som leker i lekparken och minst två gånger har han rymt för att få vara med och leka...


Härliga kräftor som jag och David slukade i oss en kväll. Jag är galen i kräftor och skulle kunna äta minst en kartong varje dag, utan problem.


Vårat nya sovrum.


En del av vårat kök.


Mn nya "kom ihåg"- tavla

Ikväll har vi fått hjälp av pappa och Eine. Bla så är häcken och gräsmattan klippt och galler i häcken så att inte Sigge smiter (igen). Det är så jag skaffar mig umgänge här i krokarna. När Sigge rymde sist träffade jag än jättetrevlig granne och det är ju super. Hunden kom till rätta och en ny bekantskap blommade upp.
Pappa och Micke har satt upp tavlor och fixat med Mickes alla elektriska grejer. Jag kan visa er bilder en annan dag men nu blir det säng och kuddemys...

Kram




Hej alla!

...Det här trodde ni inte va? Att jag skulle ha bloggat ett nytt inlägg? :D

Tyckte att det va dags att uppdatera lite så att ni hänger med...

Idag är jag världens lyckligaste Sara. Jag är lycklig för att jag och min älskade ÄLSKADE kärlek har varit tillsammans i fem hela år. Tiden går fort när man har kul, så enkelt är det bara.
Jag är världens lyckligaste flickvän och så otroligt stolt över att få vakna bredvid denna underbara varelse varje morgon. Det är en dröm att få spendera mitt liv tillsammans med denna underbara som håller så hårt i mig.



Fem rosa rosor...

Julia badar Micke hemma hos oss just nu :)

Sen har jag en annan glad nyhet att berätta och det är att jag har sagt upp mig från mitt jobb. Eller den glada nyheten är att jag fått ett nytt jobb men det visste jag ju inte när jag sa upp mig men NU vet jag att jag ska starta om min karriär åt ett HELT nytt håll och det kära vänner känns så bra. Min vän Fanny sa att det finns en mening med allt och det känns så sant idag. Jag har länge känt att jag velat gått vidare och sista augusti, då gör jag det...


Här är en "grattis till jobbet"-blomma från mina svärföräldrar :)


Vi har hunnit flytta också och försöker att få iordning allt. Vi trivs jättebra och det är så skönt att slippa stan och allt skit. Nu kan jag sitta och avnjuta en kopp kaffe på baksidan, eller grilla på egen mark, eller bara höra tystnaden. Jag ska försöka lägga upp lite bilder på nya hemmet och kanske blogga lite oftare än vad jag gör. Tror att det kommer att finnas liiiiiiiite mer tid nu på min fritid än vad det gjort den senaste tiden :)

Nu gör vi höst 2009 tycker jag :)

Kram♥


RSS 2.0