Bloggelibloggblogg

...Eftersom jag inte får någon vanlig semester i sommar så tog jag en liten bloggsemester istället. Måste ha varit full sist jag skrev eftersom i dom två senaste inläggen står det nästan samma sak.
Jag är inte bara blond, jag är yr i bollen också...

Ja, men vi backar väl några veckor då.
På vardagarna jobbar jag och på helgerna jobbar sambo så det innebär att vi aldrig kan hitta på något kul tillsammans i sommar men vad gör det när det finns människor som har det sämre?

Veras dop 090712







Vera i hennes doppresent från oss... :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I onsdags for hela familjen till Tällberg för att bo och spendera kvällen i dalhalla och Rhapsody.







Och nu ligger jag här i mitt skitiga hem och väntar på att få flytta härifrån. 1 vecka exakt idag inna vi får tillgång till nyckeln.
I veckan ska jag packa ner det sista och börja städa ur extrarummen så att det är klart. För en gång skull ska jag ha lite framförhållning innan flyttlasset går på söndag...

Hörs hej


Hallå i stugan

Hur står det till med er alla?

Tänkte komma med en liten update om hur vi har det i röran. Jag skrev sist att vi skulle magasinera våran grejer men min kära sambo tog tag i saken och ringde våran hyresvärd och frågade om vi fick bo kvar. Det fick vi, för 3000kr billigare. Så när Sara precis hade packat ner allting i kartonger och skulle bära iväg fick hon ställa ner dom igen.
Skönt faktist att ha ett hem, en månad är ju ändå ganska länge. Nu räknar vi ner till första augusti...

I söndags hade vi bestämt oss för att göra en liten utflykt, så vi hyrde två vattenskotrar och begav oss ut. Jag hade den bästa dagen på länge och njöt varje sekund. Trött som satan var jag när vi kom hem på kvällen eftersom jag jobbat natt innan men vad gör det när man har en hel dag i solen att vänta?












RSS 2.0