En lite argare Sara

...Jag kan beskriva min dag i följande ord:

Arg, besviken, tom, glad iaf och väldigt väldigt lycklig...

Jag tänker inte dra storyn om det negativa på bloggen tyvärr även fast jag så gärna vill föra negativ reklam men jag är en vuxen människa (ibland) och ska föra mig därefter (säger Micke)

Idag fixade älsk så att vi får bo kvar i denna bedrövliga lya en månad till 3000kr billigare. Herregud va bra. Hur ofta kan man pruta i detta land höhö?
Så nu får vi stå ut (vilket vi VERKLIGEN gör) en månad till innan vi flyttar till lugnare områden med vatten och grönt.
I lördags vaknade jag mitt i natten av "Visa pattarna, visa pattarna" från kära Lucky Bar, OCH den härliga låten sommartider.
Neeeej, där vi kommer att bo inom kort DÄR ska jag vakna till fågelkvitter och x2000 tåg. Mycket mycket bättre :)

Nu ska jag laga färskpasta med pastasås. Min hesa älskling kommer hem snart och i dessa lägen i livet är han som bäst, för då står han tätt intill mig utifall jag skulle falla, för då tar han i mot mig...♥



Nä jag anser mig inte vara smal och smärt men Annika ville se min bikini.
Jag bjuder på den för att jag tycker så mycket om dig :)
Tack för en härlig eftermiddag med massa girltalk...♥

Screw the parkbänk

...För nytt boende, det har vi...

Sådär lagomt kaxigt i sista sekunden knarkade vi runt på hemnet och fick syn på ett litet knytte. I ett rött format, inte långt ifrån stan men ändå några tramptag på cykeln och i skinande skick föll vi pladask både jag och sambo.
På visningen gick vi förtjust runt och gnydde oss in i alla hörn innan vi log mot varandra och nickade. Vi hade bestämt oss, det här skulle vi för i helvete bara ha!!!
Vi la ett bud innan vi gick ifrån visningen och där skrämde vi bort nästan alla, på andra visningen skrämde vi bort varenda kotte...moahahaha...
Jaaa, budgivningsdag och nervösa till max. Vi hade ju ingen B-plan. MEN vi tog hem vårt nya hem (höhö) och dit flyttar vi 1: a Augusti.
Ja, vi är glada, ja, vi är lyckliga och ja....jag utmanade mig med en utmaning och fullföljde den. Kaxigt gjort, nervöst på slutet men jag rodde iland lagomt så att paniken precis vände om...

Kartongerna står packade och ska magasineras en månad framöver. Bor gör vi där folk vill att vi ska bo :). Adressändringen går till David, vår käraste vän som håller oss hårt i alla lägen. Han är beredd att inta sin soffa för våran skull....Är inte det sann vänskap så säg :D







Hej på dig du snälle!

Jag undrar varje kväll när jag kryper under täcket vart dagarna tar vägen? Det är 1 ½ vecka sedan vi landade på arlanda och eftersom inte solen skiner i Sverige är man blek igen.
Ska den här sommaren regna bort?
Nej, nu vänder vi det till det positiva och ser fram emot ett soligt juli iställe, typ runt den 13 när jag går på semester igen :D.

Jag har börjat packa ner våra saker i flyttkartonger IGEN!!???. Vi måste sluta upp att flytta...haha...
Den här gången går det jävligt snabbt vill jag lova för vi har nästan inga saker kvar eftersom Sara slänger det hon tröttnar på. Den här gången ska jag  te.x slänga soffbord, mattor, lampor, glas, vinglas, ölglas och massa annat för det mina vänner orkar Sara inte se en enda gång till.
Vi ska magasinera våra saker tills vi hittar ett hem och tills dess får vi bo i boulognerskogen på en parkbänk. På tisdag får vi reda på om vi har ett nytt hem eller inte, så håll tummarna för våran skull nu, snälla! Även du som läser min blogg men inte glädjes med mig. Jag behöver dina tummar :)




Sara
Parkbänk 7
803 23 Boulognerskogen

Jaha?

...Nu har jag ätit sex subwaykakor under denna tråkiga dag...

Jag orkar ju som vanligt inte laga mat så jag äter ju även jobbmat när jag är ledig. Något stort fel har jag, det kan vi alla konstatera men jag är rätt trevlig iaf :)

Idag har jag en saknardag. Då saknar jag massa gott att äta, jag saknar lite sällskap och tycker extra mycket synd om mig själv.
Micke? Nej, han jobbar SÅKLART så han får man se när solen gått ner...

Jag saknar våra dagar tillsammans med systeryster med familj. Vi hade en så otroligt härlig resa tillsammans så jag ska fan i mig föreslå att det ska bli en tradition. Att få umgås så nära varje dag och njuta av tillvaro och varandra. Att flyga hand i hand tillsammans till ett paradis... och sen saknar jag att få stryk i kort varje kväll också...

...Sen saknar jag min Fanny också. Vi pratade idag och då upptäckte jag hur länge sedan det va jag såg henne. Det var ju en MÅNAD sedan. Tiden går så otroligt fort kompis...Jag ska fan i mig packa min nya bag och komma och hälsa på dig...så det så...

Ja, va skönt att få ventilera lite. Inga kvällsplaner har jag heller men nu kommer sambo hem när som hellst så då ska jag dryga på honom. Undrar vad det blir för middag idag? Max, McDonalds, Kinamat, Lamms, Pizza...
Tacos skulle vara gott, det har jag inte ätit sen stan brann...

Om 23 dagar flyttar vi till...till...till...ja just det...ingenstans...









Hemma i min säng

...igen...

Vi somnade gott inatt när vi kom innanför dörren. Hade någon kastat in en bomb hade vi nog inte hört det. Vi räknade ut att vi varit vaken i 23 timmar = INGEN sömn på flyget.
Det gick inte att sova...
Dessutom så var tv-skärmarna på planet ur funktion och hade man vetat de så hade man ju shoppat annan underhållning men näää...där satt vi i elva timmar och tittade in i stolen framför. Lång flygresa som ändå kändes kort när vi hade landat. Jag som hade spänt mig i tre dagar innnan kände en sådan lättnad att vara på svensk mark igen. Pappa, Eine, Elin och putte stod på arlanda när vi kom och  det var så snällt av dom att komma och hämta oss. Sigge hämtade vi i bomhus innan vi snubblade i säng hemma.

Klockan åtta slog vi upp ögonen imorse, väldigt pigga och inte så konstigt. Vi tvättade lite här hemma sen åt vi lunch på nian för att sen åka ut till valbo för att hämta en ny dator...
Nu ligger jag i sängen och ska ta mig en nap, det behövs kan jag lova

Fick boka tid hos veterinären imorgon för Ciggen haltar. Jättekonstigt då vi klämmer men han reagerar ingenstans. Vi får se vad dom säger...

Hörs sen




Thailand, nu ett härligt minne...

RSS 2.0