Lunchtime

...And it will be pretty nice...

Jag är såååå hungrig ( Som vanligt )

Idag ska jag ner till banken, punkt slut. Annars kommer plupp bli rosenrasande :D Och det vill vi ju INTE. han är ju lite farlig min sambo. Kan bli lite svart i blicken ibland. Och gör man inte som han säger får man stå i skamvrån en stund. Men det är sånt man får ta när man har världens snyggaste sambo...Eller hur älskling? ;)

Låt mig vara nu, ska mummsa i mig min matlåda :D

Kommentarer
Postat av: hannah

haha här äter vi tiiidig lunch.. ingen frukost antar jag ;p
händer idag då? :)

2007-06-26 @ 11:06:37
URL: http://strakera.blogg.se
Postat av: hannah

svar; haha shiiit du är uppe tidgare än vad jag är! :O
tack :D hehe nej jag hade tråkigt å gick in på blogg.se och din blogg var med på senaste inläggen så dte var mest av en slump :)
Tycker mkt om din blogg design också det är körsbärsträd eller hur? :D

2007-06-26 @ 11:38:10
URL: http://strakera.blogg.se
Postat av: M-L

Haha, ja men dåså! Då är vi sjukt trevliga bägge två då! Måste säga att det är såna som vi som gör världen säppet bättre ;)
Jaaa men hörre du! Du kan väl berätta lite om käre Sigge? Vad sjutton han har för sig.. Både bra och dåligt! =) Hur är han som hund? Har hört att de är väldigt lätta att ha att göra med. Envisa, sällskapssjuka, lättlärda, bra motionskompis om du vill.. annars klarar sig med mindre promenader också. Men det är klart, alla hundar har sin egen personlighet. Hur min lille knöl kommer vara lär jag mig bäst genom att studera mamman och pappan. Men en rasstandard säger ju endel ändå! =)
Jättetacksam för svar! Tack o tack! =P

2007-06-26 @ 12:44:07
URL: http://mls.blogg.se
Postat av: M-L

Nu skriver jag bara lite snabbt för jag måste rusa ut och trök-sommarjobba igen! Urk! =P Jag nappade på det där med svärmorsförslaget! Fick hon nyligen en kull säger du? För jag kan ändå inte köpa vovven förens efter den 17e augusti.. Så då skule ju det passa ruggit bra!! =P Och nej, att det är en renrasig eller inte gör mig ingenting. Speciellt inte när det är en Lhasa då dom är så väldigt lika! Hur mycket vill hon ha för sina små?? Jag är ute efter en liten hane och tingar gärna en valp bara jag får se några bilder på dom först! =P Jag är med andra ord sjukt intresserad så glöm inte av mig! V-ås är ju tillräckligt nära Ludvika också för att det inte ska bli jobbigt att hämta hem honom. Utmärkt! Vad har dom för färger? Attans.. Nu vart det långt igen ändå. Haha! Jag är för ivrig för mitt eget bästa! =P

2007-06-26 @ 13:23:13
URL: http://mls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0